U Podgorici se od 10. do 12. novembra, održava seniorsko prvenstvo Evrope u džudou do 23 godine. Na prvenstvu po prvi put učestvju i dvojica boraca iz Zvornika, članovi dzudo kluba “Srpski soko”.

Gledajte uživo nastupe zvorničkih džudista na prvenstvu Evrope do 23 godine
Bjelica i Vujičić

Borbe koje će danas imati zvornički džudisti i ostali reprezntativci BiH na prvenstvu u Crnojgori može pratiti i putem linka koji možete otvoriti klikom ovdje!!
Vasilije Vujučić i Milan Bijelic aiz Zvornika nastupaju u kategoriji plus 100 kiliograma. U skladu sa finansijskim sredstvima, oni su obavili pripreme u Zvorniku. Vujičić i Bjelica su pravo nastupa na ovom prvenstvu stekli osvajanjem titula prvaka BiH.

Obojica su juniori i nije nam cilj neki veliki rezultat na ovom prvenstvu, ali pošto se radi o borilačkom sportu u našem mentalnom sklopu je da se borimo za najviši plasman, pa tako da obojica naših boraca očekuju da osvoje neku od medalja, rekao nam je Ognjen Pavlović, sportski direktor dzudo kluba “Srpski soko”.

Gledajte uživo nastupe zvorničkih džudista na prvenstvu Evrope do 23 godine
Vujičić

Našim predstavnicima želimo put do medalja. Vujičić je se plasirao u drugi krug gdje će odraditi borbu sa sbijanskim takmičarom, dok će Bjelica imati borbu za drugi krug sa ukrajnskim predstavnikom Hutselom .

(Zvornicki.ba)