Radnica gola paradira kancelarijom dok njene kolege dobacuju i zvižde, na skupu za podizanje morala koji je organizovao njen šef, vidi se na šokantnom snimku načinjenom u prodavnici u Varšavi, preneo je portal Unilad. co. uk.

Gola radnica se šetala na poslu

Šef je navodno platio radnici da se skine i prošeta kroz gomilu muških kolega, kako bi motivisao svoje zaposlene.
Ova scena mnoge je podsetila na film “Vuk sa Volstrita”.

Neidentifikovana žena radi u kancelariji u kojoj se zovu klijenti i ubeđuju da kupe akcije. Ona u jednom trenutku na snimku pokazuje kameri srednji prst.

Žena je dala otkaz nakon što se snimak pojavio na internetu.

Nije poznato da li je žena dala svoj pristanak za snimanje, ističe portal Unilad.

Situacija u kojoj se našla je van sumnje traumatična. Ovako je i sa silovanjem. U slučaju silovanja, trauma raste tokom vremena, U prvim nedeljama devojka će se osećati pomireno sa onim što se dogodilo, možda će se i smejati, ali ne znamo da li će i kada dobiti simptome post-traumatskog stresa – kaže psihoterapeutkinja Kataržina Kučevič, dodajući da je ljudska psiha krhkija nego što shvatamo.

Komentari na internetu pokazuju podeljenja mišljenja. Dok neki smatraju da je šef iskoristio radnicu i kolege optužuju za seksualno zlostavljanje, drugi kažu da ne razumeju u čemu je problem – neki komentatori su rekli da devojka nema čega da se srami.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=arKE0FAaIWU

(BNTV-Blic.rs)