(Foto:Arhiva)
(Foto:Arhiva)

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 20,30 sati u mjestu Brestovčina, opština Gradiška, učestvovali su jetta kojom je upravljao nastradali Lajić i renault megane kojeg je vozio Mirko Jarakula (33) iz Banjaluke

Na magistralnom putu Banjaluka – Gradiška u sudaru dva automobila poginuo je Draško Lajić (33) iz Gradiške dok je tjelesne povrede zadobila ženska osoba čiji su inicijali M.N, javila je Srna.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 20,30 sati u mjestu Brestovčina, opština Gradiška, učestvovali su jetta kojom je upravljao nastradali Lajić i renault megane kojeg je vozio Mirko Jarakula (33) iz Banjaluke, rekla je za Srnu portparol banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva Maja Đaković-Vidović.

Ona je istakla da je uviđaj izvršio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Radenko Janković zajedno sa pripadnicima Policijske uprave Gradiška.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve istražne radnje i potrebna vještačenja radi tačnog utvrđivanja uzroka saobraćajne nesreće.

Naložena je obdukcija nastradalog u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci.

(Oslobodenje)