Reprezentacija BiH, od 20 časova i 45 minuta, dočekuje Grčku, u okviru drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine, a samo u Meridianu možete pronaći specijal posvećen isključivo duelu na Bilinom Polju u Zenici.

GRČKA STIŽE NA BILINO POLJE, A MERIDIAN TI NUDI SPEKTAKULARNE KVOTE

Sastav Roberta Prosinečkog započeo je kvalifikacioni ciklus na trijumfalan način, pošto je savladao Jermeniju, rezultatom 1:2, a sada će imati priliku da odmjeri snage sa reprezentacijom sa kojom bi mogao da se bori za jedno od prva dva mjesta koja vode na EURO 2020.

Trijumf BiH u Meridianu se plaća sjajnom kvotom 1.77, dok eventualna pobjeda gostiju znači da biste ulog pomnožili sa 5.20. Takođe, Meridian je za ovaj meč, kao i za ostale koji su večeras na programu, pripremio i bonus kvote.

Pored klasičnih igara, poput broja golova, duplih šansi i opklada, ali i vremena prvog gola, tačnog rezultata i brojnih hendikepa, na sajtu i u ponudi Meridiana ćete pronaći specijal u kojem možete da se kladite na ukupan broj kornera, žutih kartona, ali i na to da li će na meču arbitar dosuditi penal ili pokazati crveni karton.

Recimo, za dosuđeni jedanaesterac dobijate fenomenalnu kvotu 3.20, dok je ona u slučaju crvenog kartona još veća, 3.30.

Uz to, možete da se zaokružite igru da će u prvom poluvremenu biti više golova u odnosu na drugo (3.20) i obrnuto (2.12), kao i da će u oba dijela susreta pasti isti broj pogodaka (3.25).

GRČKA STIŽE NA BILINO POLJE, A MERIDIAN TI NUDI SPEKTAKULARNE KVOTE

To je samo nekoliko interesantnih opcija koje možete izabrati u Meridianu, kada je riječ o duelu BiH i Grčke, što znači da je ponuda skrojena čak i za one najprobirljivije i najzahtjevnije igrače i da svako može da pronađe igru po svom ukusu.

 

 

NA SVAKU UPLATU KLIKEROM I xBONOM 5% BONUSA

Na sajtu meridianbet.ba račun, brzo i bezbjedno, između ostalog, možete da dopunite Kliker-om i xBon-om, a na svaku uplatu dobijate 5% bonusa od uplaćenog iznosa.

Vaučere možete da kupite na više od 5.000 prodajnih mjesta u BiH- kioscima: Lafka, iNovine, Tobacco Pres, Minutica, marketima: CM, Konzum, Best i Fis, Energopetrol i Holdina benzinskim pumpama, trgovinama mješovitom robom, knjižarama…, a dostupni su u apoenima od 5, 10, 20 ,50 i 100 KM.

(promotivni tekst)