Saturday, May 30#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

Hapšenje u Kozluku zbog ometanja policajaca u vršenju službenih radnji


Prati novosti i na fejsbuku!

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno narušavanje javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode, od kojih su dvije sa posljedicama po lica. Jedino narušavašnje javnog reda i mira dogodilo se u policijskoj stanici u Kozluku o kojem su iz Policijske uprave Zvornik saopštili:

Hapšenje u Kozluku zbog ometanja policajaca u vršenju službenih radnji
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Kozluk, 23.06.2019. godine oko 03,30 časova, lišili su slobode G.M. iz Zvornika, zbog ometanja policijskih službenika u vršenju službenih radnji. Naime, nakon što se oglušio na izdato upozorenje da prestane sa ometanjem policijskih službenika i nastavio sa činjenjem nedozvoljenih radnji lice inicijala G.M. je lišeno slobode a policijski službenici preduzimaju dalje mjere i radnje u cilju dokumentovanja prekršaja, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama lice je bilo u teško alkoholiziranom stanju kada se oglušilo na komande pripadnika Policijske uprave Zvornik u Policijskoj stanici u Kozluku.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :

loading...