Hiljade korisnika u ponedjeljak bez struje, ponovo dolina Kamenice, dijelom dolina rijeke Sapne, Snagovo i dijelovi centra Zvornika

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“ na području Radne jedinice Zvornik  u ponedjeljak, 25. marta, će biti izvedeni radovi na rasjeci rastinja oko dalekovoda „Sapna“ i “Petrovići” . Hiljade korisnika će i u toku ponedjeljka biti bez električne energije. U dolini rijeke Sapne bez struje će u periodu od 09 do 15 časova, biti naselja Durakovići, Klisa, Sjenokos, Đile, Kaludrani, Malešić, Androvići, Gornji Šetići i Jusići. Tabelarni pregled naselja i vremenskog perioda prekida isporuke struje pogledajte ispod:

U petak bez struje Đile i Jardan
FOTO: Ilustracija

Zbog radova na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici „Medicinski centar – stari I“ u periodu od 08:30 do 09:30 časova bez struje će biti potrošači koji se nalaze na izlazu prema zgradi „Dekor“ u zvorničkoj čaršiji.

U periodu od 08 do 12 časova, kada će bez električne energije biti Gornje Đevanje, Veoča, Glodi, Kamenica i gornja i donja, Novo Selo, Jošanica, Samari, Planine, vikend naselje na jezeru, od Diviča do velikog tunela.

Pored svih obustava zbog radova na dalekovodu „Uzovnica“, u periodu od 08 do 17 časova, bez struje će biti naselja na Snagovu, osim Gajeva.

Pročitaj i ovo...
Loading...