Karakaj: Saobraćajna nesreća u kojoj je povrijeđen pješak

Na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, u mjestu Karakaj, grad Zvornik, 10.06.2019. godine oko 14,35 sati, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali R.A. (1976) iz Sapne, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Peugeot” i M.J. (1943) iz Zvornika, u svojstvu pješaka, koji je tom prilikom zadobio tjelesne povrede.

Karakaj: Saobraćajna nesreća u kojoj je povrijeđen pješak

Povrijeđeni je prevezen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik.

U toku je rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode.

Vjerovali ili ne, ekipa Podrinjemedia zatekla se na licu mejsta, ali iz etičkih razloga ne možemo Vam objaviti sliku jučerašnjeg događaja.

Pored porvrijeđenog koji je odmah prebačen u JZU Bolnica, prolaznici su mogli vidjeti nevjerovatno teške scene, supruge ili nekog člana njegove porodice, koja je uz obilne suze i veoma potrešena također uz pomoć poznanika odmah prebačena prema Hitnoj pomoći.

Još jednom, apelujemo na sve vozače na maksimalan oprez, posebno kroz naseljena mjesta, ali apelujemo i na pješake, biciklste i ostale učesnike, da se i oni pridržavaju saobraćajnih pravila, kako bi svi lakše i bez problema stigli do svojih odredišta.

(Podrinjemedia.ba)

Podijelite nas :