Zvornički kikbokseri juče su nastupili na prestižnom turniru Grand prix BiH u Ilidži kod Sarajeva koji je jedan od najbolje organizovanih u regiji.

Kikbokseri donijeli nove medalje i titule u Zvornik
Zvornički kikbokseri u Ilidži kod Sarajeva

Zvornički kik boks klub “056” predstavljo je pet boraca. Zvorničke kikboksere prevodio je trener takmičar Nikola Drobnjak koji je odbranio titulu osvojenu tri prethodne godine na ovom prestižnom turniru. U dva meča bio je bolji od svojih protivnika iz Crne Gore i očekivano osvojio titulu. Pored njega nastupili su i drugi zvornički kikbokseri.

O njihovom nastupu Drobnjak je reka

U svojim prvim mečevima u ringu Dragiša Cebić i Uroš Mićić su dali sve od sebe u ovom trenutku, izgubili su ali su pobedili sebe i ušli u ring, mesto koje svi komentarišu a niko ne ulazi.

Kikbokseri donijeli nove medalje i titule u Zvornik
Prvi kikbokser Zvornika i Podrinja Nikola Drobnjak

U svom petom meču u ringu Nedeljko je imao težak zadatak i radio je sa iskusnim Makedoncem koji broji preko 100 mečeva dao je sve od sebe, ali je njegov poraz bio neminovan. Međutim prikupljeno iskustvo za velika dela je pobjeda našeg Nikole.

Dejan Galić je radio po prvi put i to disciplinu kik lajt i tu bilježi jednu pobedu i jedan poraz i osvajač je bronze. Rezultati su nam još veći motiv da jače radimo. Idemo dalje!!! Rekao je Drobnjak.

Prethodnih sedmica Nikola Drobnjak vratio se sa Evropskog kupa održanog u Karlovcu u Hrvatskoj sa osvojenim pojasom. Iako je Nikola osvojio prestižnu nagradu i gradu Zvorniku podario još jedan vrijedan pojas u vlasništvo, zvornički čelični borac nije bio najzadovoljniji.

Dogodilo se naime da je to trebao biti jak kup, baš jak. Drobnjak je trebao imati tri meča. Nikola je bio prespreman, protivnike je smatrao dobrim borcima i očekivali su se jaki mečevi. Onda se desilo neočekivano, niko od protivnika Drobnjaku se nije pojavio u ringu. U želji da izbjegnu zvorničkog čeličnog borca protivnici su borbe predali bez izlaska u ring.
Pojas je trebao biti velika stvar Evropski je kup a borci ispali… kratko je prokomentarisao Drobnjak način osvajanja pojasa u Hrvatskoj kada je se prije nekoliko sedmica vratio u Zvornik sa pojasom prvaka.

Kikbokseri donijeli nove medalje i titule u Zvornik
Pojas koji je Nikola donio u Zvornik

Portal Zvornicki.ba čestita zvorničkim kikbokserima na čelu sa prvim imenom ovog sporta u našem gradu Nikoli Drobnjaku.
(Zvornicki.ba)