Knjiga„Roda bez pardona“, autorke Dragane Pavlović Ribać predstavljena zvorničkoj publici

,,Roda bez pardona“, naziv je dječije knjige, autorke Dragane Pavlović Ribać, koja je večeras predstavljena u Zvorniku. Hol osnovne škole „Sveti Sava“ bio je pun kako odraslih tako i djece koji su došli da čuju pjesme koje su namjenjene za djecu. „ Zbirka je podjeljena u tri ciklusa.

knjiga-1050x525

Prvi ciklus obuhvata pjesme o životinjama, svaka pjesmica ima svoju pouku. Drugi ciklus je inspirisan mojim djetetom i suprugom dok treći obuhvata pjesme koje sam pisala prije deset godina.Inspiracija za moju zbirku pjesama su sva djeca svijeta, a posebno moj mališan“, riječi su autorke.

Dragana Pavlović Ribać, rođena je u Crnjelovu kod Bijeljine, a pisanjem se bavim od početka srednje škole. Kao master profesor jezika i književnosti radi u školi, privatno predaje i engleski i njemački jezik, bavi se književnim radom. Učestvovala je na Drinskim književnim susretima u Zvorniku.

„Sledeće godine planiram izdati svoju drugu knjigu i ona će biti posvećena djeci i uvjek ću se baviti pisanjem za djecu“, rekla je za radio Osvit Dragana Pavlović Ribać.

U narednom periodu planirane su promocije u Bijeljini i Ugljeviku.
(RadioOsvit)

Pročitaj i ovo...
Loading...