Košarkaši Drine u subotu nastavljaju takmičenje, stigla tri pojačanja

Košarkaši Drine Princip u nastavak prvenstva u Prvoj ligi Republike Srpske ulaze sa pojačanjem iz Bratunca. “Stigla su nam tri iskusna i kvalitetna igrača.

Košarkaši Drine u subotu nastavljaju takmičenje, stigla tri pojačanja
Ulaz 2 KM

Riječ je o pleju Goranu Bogičeviću, centru Miroslavu Milidragu i krilnom centru Miroslavu Kovaču. Klubu  sa ovako mladom ekipom, predstoji borba za opstanak u ligi, pa smo bili prinuđeni da se pojačamo,  kaže  Igor Krajišnik, trener ekipe Drina Princip.

Goran Bogičević je bio najbolji igrač prologodišnjeg finala plej ofa, kada je Bratunac u utakmicama sa Borcem izborio status premijerligaša BiH. Pokušaćemo sa ovim igračima da postignemo dogovor o dugogodišnjem angažovanju, jer želimo da iduće sezone postignemo bolje rezulatate.

Uz iskusnog Pavla Boljkovca ova trojica igrača će biti od velike pomoći za naše mlade igrače dodaje Krajišnik. Ekipa Drina Princip nakon prvog dijela prvenstva zauzima 11. mjesto sa 3 pobjede i osam poraza.

Prvenstvo u košarci prve lige RS nastavlja se u subotu od 18 časova, a košarkaši Drine dočekuju tim Varde Hidroelektrane Višegrad.

(Osvit/Zvornicki)

Pročitaj i ovo...
Loading...