Wednesday, June 3#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

Košarkaški OKK Drina-Princip u završnoj fazi priprema, veliki broj promjena u ljetnoj pauzi


Prati novosti i na fejsbuku!

Košarkaški klub Drina iz Zvornika sa mnogo promjena ući će u novu sezonu Prve lige Republike Srpske u košarci. Košarkaši Drine svoje pripreme su odradili u potpunosti u Zvorniku pod palicom trenera Vladana Erića koji je ovaj klub i vratio u društvo prvoligaša. Erić očekuje da sve prođeno na pripremam igrači primjeni kada prvenstvo starta i obezbjede dovoljno bodova u prvom dijelu kako bi se u drugom moglo razmišljati o završnici i eventualnom plejofu.

Košarkaški OKK Drina-Princip u završnoj fazi priprema, veliki broj promjena u ljetnoj pauzi
OKK Princip-Drina iz sezone 2017/18

Nakon prošle sezone, koja je u klubu ocijenjena kao uspješna došlo je do rastanka sa trenerom Igorom Mihajlovićem, koji je zbog privatnih obaveza napustio klupu ovog prvoligaša.

Osim njega, u klubu više neće biti ni prošlosezonski prvotimci Miroslav Kovač, Miroslav Milidrag, Dane Mekić, Dejan Ristić, te Nemanja Reljić, koji odlazi u banjalučkog Borca, a ekipu su napustili i Uroš Jović i Riko Rikić.

Svi ljubitelji košarke i sporta u Zvorniku podršku ovom klubu i momcima koji igraju za Drinu i brane boje grada mogu to uraditi kupovinom godišnje članske karte. Iz OKK Drina-Princip su o prodaji godišnjih sezonskih ulaznica objavili:

Želimo da obavjestimo sve simpatizere i ljubitelje kosarke u Zvorniku da od sutra izlaze sezonske ulaznice za sezonu 2019/20 u prodaju. Cijena sezonske ulaznice je 20 KM a mozete kupiti u Caffe Vanilla ili porudžbinom preko facebook stranice KLIKOM OVDJE!
Osim sto nam je vasa podrska sa tribina ove sezone neophodna na taj nacin cete pomoci OKK Drina Princip da nesmetano funkcionise, navedeno je na zvaničnoj facebook stranici zvorničkih košarkaša.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :

loading...