Thursday, June 4#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

Krivična prijava zbog prisvajanja tuđeg mobitela


Prati novosti i na fejsbuku!

Prethodni dan na području Policijske uprave Zvornik bio je za poželiti jer 17.jula 2019.godine nije zabilježena nijedna saobraćajna nezgoda, nijedno narušavanje javnog reda i mira, kao ni krivično djelo. Policijski službenici iz Bratunca su podnijeli krivičnu prijavu zbog krivčnog djela “Utaja”. Iz Policijske uprave Zvornik su o ovom događaju saopštili:

Krivična prijava zbog prisvajanja tuđeg mobitela
FOTO: Ilustracija

-Policijska stanica Bratunac, 17.07.2019. godine, podnijela je Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina, izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica G.V. iz Bratunca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Utaja“, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Zanimljivo je da se ovaj događaj odnosi na krivično djelo “Utaja” iako se prema nezvaničnim informacijama radi o prisvajanju tuđeg telefona. Nakon što je utvrđeno gdje se nalazi izgubljeni telefon, zaključeno je da se radi o nezakonskom prisvajanju tuše stvari što se tretira kao krivično djelo “Utaja”.

Prilikom sudskog procesa različito se tretiraju “Utaja” u kojoj je šteta manjeg novčanog i većeg iznosa, ali se za oba krivična djela može dobiti dosije sa počinjenim krivičnim djelom.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :

loading...