Mladi igrači Drine, 2008. godište, osvojili su turnir „Radnik kup“ koji je juče održan u Bijeljini, a na kome je nastupilo deset ekipa iz okruženja. Trener pionira i vođa škole fudbala u zvorničkoj Drini Aleksandar Vasić je zadovoljan nastupom i rezultatom svojih igrača.

Mališani FK Drina rođeni 2008.godine osvojili turnir u Bijeljini

– Ova generacija je još jednom pokazala svoj kvalitet. Među deset ekipa oni su bili najbolji, a pored toga Lazar Nikolić je proglašen za najboljeg igrača, a Nikola Bunijevac za najboljeg golmana. Ovo je pokazatelj da će Drina imati na koga da se osloni u budućnosti te da se sa ovim igračima dobro radi – rekao je Vasić koji je, kako nam je rekao, nedavno dobio Uefinu „A“ trenersku licencu te već ima ponude dva kluba da ih vodi sa klupe.

– Posebno se zahvaljujemo organizatorima koji su učinili sve da turnir protekne u pravoj fudbalskoj atmosferi – istakao je Vasić, koji je sa ovim mladim igračima osvojio više turnira ove godine te je nekoliko njih nastupilo za reprezentacije Republike Srpske i BiH, što im je omogućilo da zaigraju u prijateljskim utakmicama za beogradski Partizan pa ga ovi rezultati u godini na izmaku čine jednim od najuspješnijih trenera u Drini.

(infobirac)