Mališani iz vrtića „Neven“ posjetili fabriku vode „Vivia“

Povodom obilježavanja Svjetskog dana vode, predškolci vrtića „Neven“ iz kompanije „Alumina“, posjetili su fabriku vode „Vivia“ u Raševu i tom prilikom se upoznali s procesom proizvodnje flaširane vode.

Mališani iz vrtića „Neven“ posjetili fabriku vode „Vivia“

Direktor proizvodnje Marija Vuković je djecu vodila kroz pogone i strpljivo im pokazivala kako od pretforme nastaje plastična flaša, kako se lijepe naljepnice, te poklonila divne majice sa dječijim sloganom: „Ljubav je kad ti se srce onesvijesti“, zatim blokove za crtanje, vodu i kalendare.

Zauzvrat, mališani iz „Alumininog“ vrtića su, u znak zahvalnosti, otpjevali pjesmicu o proljeću i poklonili crteže ispred kruga fabrike.

– Posjeta fabrici vode je samo jedna u nizu aktivnosti koje u narednom periodu planiramo da organizujemo za mališane iz Dječijeg vrtića kompanije „Alumina“. Nastupajući period obilježiće sportske i muzičke igre sa animatorima i vaspitačima vrtića, obilježavanje važnijih datuma, posjete predškolaca drugim institucijama, izleti, karnevali i slično. Na nama je da se trudimo da naše mališane kroz igru i zabavu učimo pozitivnim vrijednostima i da ovaj svijet učinimo lijepim mjestom u kom će oni uživati u svom bezbrižnom djetinjstvu – kaže Ivana Milošević, rukovodilac Dječijeg vrtića „Neven“ u kompaniji „Alumina“.

(Služba za odnose s javnošću „Alumine“)

Pročitaj i ovo...
Loading...