Marko Bulat i “Bambi Band” ovog četvrtka u “Taverni” počinju vikend

I ovog četvrtka u “Klubu Taverna” vikend počinje velikim imenom, ovaj put sa kraljem splavova Markom Bulatom uz nastup i “Bambi Band” iste večeri. Iz “Taverne” pozivaju na najbolju zabavu ove sedmice i nezaboravan provod, a ujedno pozivaju sve goste da mjesto rezervišu na vrijeme.

Marko Bulat i "Bambi Band" ovog četvrtka u "Taverni" počinju vikend

“Kralj splavova” Marko Bulat  je visok 198 cm i težak 89 kg. Ima neobičan hobi, skuplja Star Wars rekvizite i memorabilije. Ukupno poseduje preko 5000 predmeta vezanih za Zvezdane Ratove.

Karijera i diskografija 1993. godine je, nakon odsluženja vojnog roka, počeo da peva na splavu Lukas na kome je do tada nastupao Aca Lukas.

1996. godine je snimio prvi album pod nazivom „Srebrne kiše“ na kome su se izdvojile pesme: „Ritam oko“ i „Dunav“.

1997. godine su Centroscena i PGP RTS izdali Markov drugi CD „Dete sreće“. Osim istoimene numere, veliki hitovi su postali: „Svanulo je, svanulo“ i „Eno dole u kafani“ koja na you tube-u ima 3.504.111 pregleda.

1999. godine je promovisao singl „Prijatelji, braćo, kumovi“ koji je najavio njegov treći album. Završio ga je četiri godine kasnije, a objavila ga je izdavačka kuća Lucky sound. Marko je bio autor nekoliko numera, a publika je najbolje prihvatila: „Srce puno tuge“, „Gospod dolazi“ i „O, da li znaš“.

2005. godine je snimio CD pod nazivom „Ne postoji sutra“ koji je posvetio prijatelju koji je nastradao. Na njemu su najzapaženije obrada pesme Ferida Avdića „Kad sam dečak bio“ i „Što si došla u kafanu“.

2007. godine je objavio album „Nebeska kafana“. Najslušaniji je bio duet „Ne pevaj o njoj, prijatelju“ sa Sinanom Sakićem.

Numeru „Tvoje pesme“ je posvetio Tomi Zdravkoviću. 2009. godine je izdao CD „Dan za dan“ za FM Sound production. Izdvojile su se pesme: „Ne daj me nikom“ i „Alkohol“.

2010. godine Marko je učestvovao u rijalitiju Survivor Srbija VIP: Filipini.

2013. godine je izbacio album „180 stepeni“ za izdavačku kuću City records. U spotu za naslovnu pesmu se pojavila starleta Soraja Vučelić. 24. novembra je održao koncert u Hali Pionir kojim je obeležio 20 godina karijere.

(promotivni tekst)

Pročitaj i ovo...
Loading...