Saturday, May 30#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

Mediacentar Sarajevo poziva mlade Zvornika i Kalesije da se prijave za fokus grupu


Prati novosti i na fejsbuku!

Mediacentar Sarajevo poziva sve zainteresovane mlade sa područja Zvornika i Kalesije da se prijave za učešće u fokus grupi.

fokus grupa

Tokom fokus grupe učesnici će razgavarati o navikama korištenja medija, izneti mišljenje o medijskim sadržajima, te naročito o sadržajima koji su pristrasni i mogu podstaći isključivost i netoleranciju među mladim ljudima u BiH. Također će govoriti i o temama i formama koje vas naročito zanimaju i koje biste voljeli pratiti u medijima.

Prijaviti se mogu zainteresovane osobe koje imaju od 18 do 37 godina. Fokus grupa će se sastojati od najviše četrnaest učesnika/ca, a diskusiju će voditi istraživačice iz Mediacentra. Vrijeme održavanja fokus grupe je 22. juni, sa početkom od 11 sati (s ukupnim trajanjem od dva sata), u prostorijama Hotela Central u Zvorniku (Karađorđeva 9, Zvornik). Za sve učesnike/ce je obezbijeđena i naknada od 30 KM i ručak. Za učesnike/ce koji dolaze van Zvornika, organizatori će refundirati troškove prevoza.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće potrebno je da pošaljete svoju aplikacionu prijavu koju možete preuzeti https://media.ba/bs/event/istrazivanje-mediacentra-sarajevo-fokus-grupa-u-zvorniku najkasnije do 19. juna I proslediti na e-mail adresu: anida@media.ba sa naznakom “Prijava za fokus grupu/Zvornik”.

(radio Osvit)

Podijelite nas :

loading...