Saturday, June 6#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

Mirzet Mustafić poziva na promociju knjige “Vremeplov” i javno snimanje isotimene emisije


Prati novosti i na fejsbuku!

Emisija “Vremeplov”, autora Mirzeta Mustafića emituje se u programu radija Osvit, srijedom od 19h i subotom od 13h. Javno snimanje jubilarne 150 radio-emisije “Vremeplov” održaće se 10. avgusta u zvorničkom Domu omladine sa početkom u 19.30h. U okviru javnog snimanja, pripremljen je i muzičko-zabavni program kao i promocija knjige “Vremeplov”, autora Mirzeta Mustafić. Knjiga “Vremeplov” značajna je za zvorničane i ovu sredinu jer je ovo prva i za sada jedina knjiga ovakve vrste, koja obrađuje nastanak i razvoj rokenrola u Zvorniku, rekao je autor.

Mirzet Mustafić poziva na promociju knjige "Vremeplov" i javno snimanje isotimene emisije

“Ovo će biti kruna mog rada vezana za radio emisije Vremeplov. Nastupiće pjesnici i muzičari koji će takođe uveličati program kao što su lokalna grupa 4 o’Clock, Vasilije Stefan Milošević i Zijad Tuhčić. Nakon snimanja emisije i promocije knjige, u foajeu Doma omladine biće otvorena izložba digitalne umjetničke fotografije Zijada Tuhčića”, rekao je za radio Osvit Mustafić.

Još jedno iznenađenje pripremam, ali to planiram otkriti 10 avgusta publici. Takođe, koristim priliku da pozovem naše sugrađane da dodju na ovu svečanost i uveličaju je zajedno sa nama, riječi su autora emisije i knjige “Vremeplov”.

U nastavku smo izdvojili par rečenica Radmile Dragić, koja je jedan od recenzenata u knjizi “Vremeplov”.

“Mirzet Mustafić jeste “Netko”! Davno osmišljeni u eter pušteni, rado slušanu emisiju, nastavlja emitovati na talasima radio “Osvita”. Uz znalački odabranu muziku, sa svih meridijana šalje dobre vibracije i zanimljive informacije širom sveta. Sada sve to pretočeno u knjigu, priprema za sve one koji će se radovati takvom spomenaru…”

Maja Stepanović, profesor srpskog jezika i književnosti takođe je recenzent knjige “Vremeplov”. Izdvajamo jedan pasus…

Mirzet Mustafić poziva na promociju knjige "Vremeplov" i javno snimanje isotimene emisije

“Jednostavnim jezikom i slikovitim stilom kao vrijedni neimar Mirzet Mustafić pravi mostove među ljudima i njihovim djelima i daruje nam sve što se slušalo, gledalo, voljelo i živjelo ne samo u Zvorniku, nego na sve četiri strane svijeta… Ne zaboravlja ništa i nikoga, te i on svojim riječima i djelima, sigurno neće biti zaboravljen.

Ovaj zbornik ostaće da traje kao “vodič” i “putokaz”, a mi ćemo i dalje da plovimo kroz vrijeme na radio-talasima emisije “Vremeplov” slušajući “good vibrations” do neke nove Mirzine knjige.”

Izdavač knjige “Vremeplov” je “ASoglas” izdavaštvo.

Podijelite nas :

loading...