Mladi Darko Stefanović imenovan za načelnika odjeljenja gradske uprave Zvornik

Danas je na održanoj sjednici Skupštine grada Zvornik izvršeno imenovanje načelnika odeljenja gradske uprave Zvornik za privredne i društvene djelatnosti. Na ovu funkciju imenovan je mladi Darko Stefanović koji je u ranijem periodu bio vršilac dužnosti načelnika odjeljenja. Stefanović je istaknuti član mladih socijaldemokrata Zvornika, inače pomladak vladajueg SNSD-a. Obrazovanje je stekao u Zvorniku i Novom Sadu, a prije imenovanja na poziciju načelnika stekao je imidžistaknutog društvenog aktivista.

Mladi Darko Stefanović imenovan za načelnika odjeljenja gradske uprave Zvornik
Darko Strefanović najmlađi načelnik odjeljenja u gradskoj upravi Zvornika

Sve omladinske akcije koje su realizovali mladi SNSD-a, ali i omladinske aktivnosti drugih organizacija mogle su računati na Stefanovića. Nakon završetka fakulteta i povratka u svoj grad, popularni “Rodni” (nadimak Darka Stefanovića od djetinjstva), Stefanović je počeo da se bavi ozbiljnim poslovima. Sve to je prepoznato od rukovodstva grada i gradonačelenika Zvornika, pa je Stefanović prvo imenovan za vršioca dužnosti načelnika odjeljenja gradske  uprave, a nakon sprovedene konkursne procedure i za načelnika odjeljenja.

Stefanović je nakon imenovanjai završetka konkursne procedure o svom imenovanju za portal Zvornicki.ba izjavio:

Mladi Darko Stefanović imenovan za načelnika odjeljenja gradske uprave ZvornikOvo je pored odgovornosti prije svega za mene velika čast imajući u vidu da sam najmlađi načelnik odjeljenja u gradskoj upravi. Sve to je za mene ujedno i veliki podstrek za daljim dokazivanjem. Cilj mi je da u narednom periodu donesemo niz mjera koje će značajno pomoći poslovnoj zajednic,i ali i potencijalnim investitorima. Cilj koji smo postavili u narednom periodu jeste da u saradnji sa privrednom komorom želimo što prije stići do dobijanja BFC sertifikata o povoljnom poslovnom okruženju, a samim tim raznim mjerama pojednostavimo procedure i pomognemo našim privrednicima da unaprijede svoje poslovanje, izjavio je Stefanović.

Grad Zvornik praktičnim primjerima pokazuje kako se mladim ljudima pruža prilika da se dokažu. Portal redakcije portala Zvornicki.ba želi puno uspjeha u radu najmlađem načelniku odjeljenja gradske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)

Pročitaj i ovo...
Loading...