Saturday, June 6#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

Na području Policijske uprave Zvornik cijelog oktobra radarski sistemi “Dual” i “Ramer”


Prati novosti i na fejsbuku!

Nakon što je Policijska uprava Bijeljine obavjestila stanovnike Semberije da će se u mjesecu oktobru družiti sa savremenim radarskim sistemom, danas je isto uradila i Policijska uprava Zvornik. Savremeni radarski sistemi “Dual” i “Ramer” biće na putevima u regiji srednjeg Podrinja ili Birač koji su u nadležnosti Policijske uprave Zvornik. Portparol PU Zvornik Miljan Bobar je o radarskom sistemu ovog oktobra na području Zvornika izjavio:

Na području Policijske uprave Zvornik cijelog oktobra radarski sistemi "Dual" i "Ramer"
Ilustracija

Obavještavamo građane da će se od 03. do 31. oktobra 2019. godine, na putevima koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, vršiti kontrola brzine kretanja vozila putem savremenog radarskog sistema. Ovaj sistem podrazumjeva evidentiranje brzine bez prisustva policijskih službenika i bez zaustavljanja vozača. Napominjemo da navedeni radarski sistem evidentira brzinu na obe saobraćajne trake, kako u dnevnim tako i u noćnim uslovima saobraćaja.

Uređaj istovremeno registruje više vozila u prekršaju i omogućava kontrolu različitih ograničenja za različite kategorije vozila. Bitno je napomenuti da uređaj posjeduje memoriju na koju policijski službenik ne može da utiče, čime se eliminiše mogućnost korupcije.

Policijska uprava Zvornik apeluje na vozače motornih vozila da poštuju saobraćajne propise, naročito one koji se odnose na ograničenje brzine kretanja vozila, kako ne bi ugrozili svoje, ali i živote drugih učesnika u saobraćaju, potvrdio je Bobar.

Kako bi izbjegli fotografisanje koje će vršiti do kraja mjeseca “Dual” i “Ramer” poštujte pravila ograničenja brzine.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :

loading...