Najbolji ćevapi od Janje do Karakaja u čevabdžinici “Elma” kod Berida u Kozluku

Najbolji ćevapi na području od Janje do Zvornika bez ozbiljne konkurencije su u Kozluku koje nudi ćevabdžinica “Elma” poznato svratište “Kod Berida”. Tradicija ugostiteljstva duža od 15 godina garant je kvaliteta koji opstaje i mušterijama nudi samo najbolje gurmanske specijalitete uz razna osvježavajuća pića u prijatnom unutrašnjem i vanjskom ambijentu u centru kozlučke čaršije. Ukoliko ste u škripcu s vremenom tu je i u kućna dostava za cijeli Kozluk, a za veće narudžbe dostava i do grada Zvornika.

Najbolji ćevapi od Janje do Karakaja u čevabdžinici "Elma" kod Berida u Kozluku

Lokacija je dobro poznata svim Kozlučanima ljubiteljima dobrog jela i dobre kapljice. Svi prolaznici koji jednom navrate u ćevabdžinicu “Elma” redovno se vraćaju kako bi uživali u pripremljenim jelima koja se pripremaju na roštilju ili prema narudžbi. Ćevabdžinica “Elma” nalazi se u centru Kozluka preko puta Džamije (odmah iza Marketa “Zvorničanka”)i ovo kultno mjesto daleko je više od obične ćevabdžinice za sve Kozlučane koji redovno posjećuju ovaj objekat.

Najbolji ćevapi od Janje do Karakaja u čevabdžinici "Elma" kod Berida u Kozluku
Unutrašnji prostor

Mislite da nemate gdje otići na ćevape? Onda je vrijeme da se prošetate ili provozate do Kozluka i okusite ono što svi hvale. Ukoliko niste ljubitelj ćevapa, tu su sva druga jela sa rostilja, a po vašoj narudžbi dostupna su i kuhana jela. Ljubitelji kvalitetnih klepa ili u Podrinju poznatijih pod imenom kulaci mogu uživati u ovom gurmanluku u ćevabdžinici “Elma” u Kozluku.

Najbolji ćevapi od Janje do Karakaja u čevabdžinici "Elma" kod Berida u Kozluku
Kozlučki kulaci

Od nedavno je gostima na raspolaganju i specijalitet ove radnje “Rolovana Piletina”. Ovaj specijalitet i izgleda ukusno:

Ukoliko nemate vremena da dođete do ćevabdžinice, moguća je i kućna dostava, ali pod uslovom da je narudžba većeg iznosa od 20KM, moguća je i besplatna dostava! Iz ćevabdžinice “Elma” preporučuju svim posjetiteljima da prodaju kozlučku svježu pastrmku.

Svježa pastrmka u kojoj možete uživati

Najbolji ćevapi od Janje do Karakaja u čevabdžinici "Elma" kod Berida u KozlukuNakon dobre hrane preporučuje se domaća popularna “Turska kafa”, a malo gdje je “merak” ispijati kafu kao što je to u ljetnoj bašti “Elma” u Kozluku.

Znamo da nema mnogo mjesta na području cijelog Zvornika gdje se može popiti “Turska Kafa”, ali u “Elmi” je ta kafa najpopularnija.

 

Radno vrijeme svakim danom od 06:00 do 23:00. Moguća organizacija poslovnih sastanaka, kolektivnih iftara, proslave rođandana. Ljubazno osobolje stoji na raspolaganju svim zainteresiranima za korištenje usluga ove ugostiteljske radnje koja je ugodan spoj tradicije i modernog.

Možete pratiti događaje iz ovog kultnog mjesta ćevabdžinice “Elma” i putem facebook stranice facebook-cevabdzinica-elma

Najbolji ćevapi od Janje do Karakaja u čevabdžinici "Elma" kod Berida u Kozluku
Unutrašnjost ćevabdžinice

Kontakt:

J. Husref 065/743/280
J.Mubevret 065/398/281

(promotivni tekst)

Pročitaj i ovo...
Loading...