Najbolji provod u Zvorniku garantuje “Malibu Band”, i ovog četvrtka u zvorničkoj “Taverni”

Sezonu zabave četvrtkom u “Taverni” otvorio je popularni srbijanski “Malibu Band” koji spada među najbolje tzv. klub bendove na ovim prostorima. Iz “Taverne” obećavaju nastavak dobrih provoda i zabave u najuređenijem klubu grada Zvornika, pa je tako i ovog četvretka 13.februara, ponovo gost “Malibu Band”. Preporuka je da ukoliko već niste,  što prije rezervišete svoje mjesto kako ne bi propustili nezaboravnu svirku koju u Zvornik ponovo donosi “Malibu Band”.

Najbolji provod u Zvorniku garantuje "Malibu Band", i ovog četvrtka u zvorničkoj "Taverni"

loading...

Malibu Band

Bend postoji 12 god, a imaju i jedan svoj singl koji su 2016. godine snimili za City Records. Radi se o pesmi „Separe za blud“ autora Marka Kona.

Foto: Malibu Band


Kontakt i rezervacije: 
063/80-83-964 Aleksandar

loading...

Email: acamalibu@gmail.com

Broj članova: 7

Muzički žanrovi: Narodna / FolkZabavna / PopRock’n’RollStarogradska

Nastupaju na: Svadba / VenčanjeRođendanKrštenjeGodišnjicaMatursko večeApsolventsko večeSlavaNova godinaKlub svirkaSportski događajHumanitarni koncert

Sedište benda: Paraćin

Facebook: Malibu BAND

Instagram: malibubend

Youtube: Malibu Bend

O nama:

Ovaj fantastični bend poznat je po svojim nastupima širom Srbije. Najviše su nastupali na teritoriji Šapca, Loznice, Bijeljine i Beograda, ali i po inostranstvu gde su nastupali u Kanadi, Austriji, Francuskoj, itd.

Malibu Band je veoma tražen i poznat po domaćim muzičkim krugovima. Svirali su na mnogim veseljima i proslavama kod naših renomiranih pevača. Njihove svirke su garancija za dobru zabavu!

Foto:

Video:

 (promotivni tekst)

Podijelite nas :

loading...