Saturday, May 30#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

Nakon slijetanja automobila u mjestu Zaklopača jedno lice upućeno u zvorničku bolnicu


Prati novosti i na fejsbuku!

Na prostoru Policijske uprave Zvornik prethodnog dana i noći dogodile su se dvije saobraćajne nezgode sa posljedicama po lica. Nažalost u nesreći kod mjesta Šepak jedan mladi život zauvijek je izgbuljen, a u drugoj nesreći kod mjesta Zaklopača, lice je zadobilo teže povrede. Iz Polcijske uprave Zvornik su o saobraćajnoj nezgodi u Zaklopači izjavili:

Nakon slijetanja automobila u mjestu Zaklopača jedno lice upućeno u zvorničku bolnicu
FOTO: Arhiv-Ilustracija

Na magistralnom putu Zvornik-Vlasenica, u mjestu Zaklopača, 23.06.2019. godine oko 01,10 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke „Opel”, kojim je upravljao M.P. iz Vlasenice, koji je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobio tjelesne povrede. Povrijeđenom licu je ukazana ljekarska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. Uviđaj su izvršili policijski službenici
Policijske stanice Milići. U toku je rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Upućen je još jedan apel svim učesnicima u saobraćaju da prilagode vožnju uslovima na putu, kako bi se izbjegli događaji sa tragičnim ishodom. Posebno se vozačima skreće pažnja na sve češće mokre kolovoze nakon sušnog perioda što iznenada posebno oteža uslove za vožnju.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :

loading...