Nakon što je ukrao automobil dao se u bijeg, policija ga stigla i uhapsila u Vukšićima kod Milića

Nedugo nakon prijave da je izvršeno krivično djelo lišen slobode osumnjičeni naslov je pristiglog saopštenja za javnost iz Policijske uprave Zvornik. U toku prethodne noći službenici Policijske uprave Zvornik imali su uspješnu policijsku akciju koja podsjeća na one viđene u filmovima. U nastavku prenosimo pristiglo saopštenje o ovom događaju:

Nakon što je ukrao automobil dao se u bijeg, policija ga stigla i uhapsila u Vukšićima kod Milića
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Milići, identifikovali su i lišili slobode lice D.J. iz Zvornika, za koje postoje osnovi sumnje da je počinilo krivično djelo „Teška krađa“. Naime, nakon zaprimljene prijave da je nepoznato lice ili više njih, 18.09.2019. godine oko 01,15 časova, iz porodične kuće oštećenog u Milićima, otuđilo mobilni telefon
i ključeve od putničkog automobila marke „Toyota”, koje je zatim startovalo i udaljilo se u nepoznatom pravcu, policijski službenici PS Milići su nedugo zatim identifikovali osumnjičenog u mjestu Vukšići, opština Milići, koga su brzom i spretnom reakcijom lišili slobode.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, po čijim instrukcijama će se prema osumnjičenom preduzimati dalje mjere i radnje, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)

Pročitaj i ovo...
Loading...