Nastavak najgledanije domaće serije “Senke nad Balkanom”, pored dinamične i misteriozne radnje, kao i vrhunske produkcije, donosi potpunu novinu u plasmanu domaćih serija, najavili su producenti.

Nastavak popularne serije "Senke nad Balkanom 2", sve epizode dostupne na internetu
Naime, svi gledaoci, kako u zemlji tako i u inostranstvu, imaće mogućnost da pogledaju odjednom svih 10 epizoda druge sezone “Senki”.

“Odluka da sve epizode serije budu dostupne na internet platformi EON su naš hrabri iskorak u budućnost. Drago mi je da je serija ponovo dostupna svim gledaocima u Srbiji i regionu, da ne moraju da budu korisnici određenog kablovskog provajdera da bi mogli da gledaju seriju, već je dovoljno da imaju samo dobar internet. Ovim potezom i Srbija ide korak dalje u odnosu na sve zemlje u okruženju”, izjavio je kreator i reditelj “Senki nad Balkanom” Dragan Bjelogrlić.

Za sve koji više vole da iz nedjelje u nedjelju iščekuju nove detalje, druga sezona prikazivaće se ekskluzivno na TV Nova S, svakog ponedjeljka počev od 11. novembra.

Nakon ogromnog uspjeha koji je postigla prva sezona, u nastavku će publika gledati glavne junake Taneta (Dragan Bjelogrlić) i Stanka (Andrija Kuzmanović), koji će slijedeći krvavi trag poremećenog ubice, otkriti užasnu zavjeru koja može čitavu Evropu gurnuti u haos.

Ova jeziva ubistva pokreće niz uzbudljivih i misterioznih događaja u kojima će se sukobiti lokalni moćnici, državna elita, baš kao i tajna udruženja i strane obavještajne službe.

Savezništva se sklapaju i raskidaju, ljubavi rađaju i nestaju, prijatelj će počiniti izdaje, a neprijatelji mijenjati strane, jer se svi bore za svoju prevlast.

U drugoj sezoni popularne serije igraju Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, ali i u novim likovima koji su dodijeljeni Nataši Ninković, Leoni Paraminski, Bogdanu Dikliću, Vesni Trivalić, Marku Grabežu i Igoru Ðorđeviću.

Kreator i reditelj serije je Dragan Bjelogrlić, muziku i ovog puta potpisuje Magnifiko.

(kurir)