Nakon što je objavljen tekst pod naslovom Pretučena djevojka u zvorničkom kafiću na adresu portala Zvornicki.ba, na adresu portala stigao je demant na iznijete informacije.

Niko nije pretučen u zvorničkom kafiću, pogotov djevojka! Demant na tekst "Pretučena djevojka u zvorničkom kafiću"

Potpisnik teksta je pomenuti T.K. koji se navodi kao lice koje je nanijelo fizičke povrede ženskoj osobi. U nastavku prenosimo pristigli demant:

Ja sam  u tekstu pod nazivom “Pretučena djevojka u Zvorniku ” označen inicijalima. Svi u Zvorniku znaju da se radi o Triši K. koji je ujedno i vlasnik ponajboljeg lokala u gradu, a u kojem se pomenuti incident desio.

Vlasnik sam tog lokala od 01.09.2007.godine. Pomenuta ženska osoba u tekstu S.L. nije djevojka već razvedena žena koja ima dijete. Koja živi u Loznici. Ona je u lokalu angažovana kao hostesa. Taj posao je obavljala povremeno, tačnije sreda, petak, subota. U pomenutom lokalu je godinu dana radila povremeno. Navodi u pristiglom Dopisu Trišo.K. i opisuje dalji tok događaja:

Navedene večeri koja se pominje u objavljenom tekstu, ranije pomenuta S.K je radila tj.bila je u lokalu. Gdje je konzumirala pivo i jeger u većim količinama. U vidno pijanom stanju se nekontrolisano ponašala i vrijeđala prisutne goste. To sam ja sve tolerisao i molioda se smiri, te da ne vređa goste sve to iz straha da je neko može povrijediti zbog njenog ponašanja.

Nakon više puta što sam je upozorio i molio da se smiri odlučio sam da dotičnu odstranim iz lokala. To sam i uradio na način na koji je nisam fizički povrijedio. A zatim sam izašao napolje i odvezao je kući u Loznicu jer sam je ja i dovezao. Napominjem da su bili prisutni su 4 svedoka koji mogu potvrditi sve navedeno u ovom Dopisu i sve iznijete činjenice koje sam naveo iz sporne noći.

Svjedoci slučaja su Darko Jovičić, Kristijan Marinković, Vinko Rikic i Boris Rajić.

Postoji sud i tužilaštvo neka utvrdi istinu jer vidim da sam unaprijed osuđen i proglašen za monstruma. Niko nije naveo da sam ja vlasnik lokala i da imam pravo da štitom svoje goste i svoju imovinu od bilo koga pa i od S.L..

Tražim da se objavi moj Dopis kako bi građani saznali sve detalje i potpunu istinu o događaju koji se nije dogodio kako je predstavljeno u tekstu “Pretučena djevojka u zvorničkom kafiću”. Naveo je Trišo K. u demantu pristiglom na adresu portala Zvornicki.ba.

(Zvornicki.ba)