Strasti u zvorničkoj bolnici se ne smiriju. A nastavljeno je i danas sa pojavom doktora Lazara Prodanovića koji je i predstavnik SNSDa u Parlamentu BiH.

Novi haos u bolnici zbog pojavljivanja dr. Lazara Prodanovića

Kako BN televizija javlja jutros se u javnoj ustanovi  Opšta bolnica Zvornik pojavio Lazar Prodanović sa riješenjem da radi na Odjeljenju hirurgije. Između njega i ljekara nezadovoljnjih njegovim dolaskom došlo je do verbalnih prepirki.

Kako saznajemo, rešenje o radu Prodanovića na Odeljenju hirurgije potpisao je novoimenovani v.d. direktora bolnice Jovan Okuka.
Nakon toga su, kako saznajemo, nezadovoljni ljekari danas potpisali peticiju protiv prijema Prodanovića u radni odnos u bolnicu u kojoj je do sada po ugovoru radio dva dana mjesečno.

Peticija će, kako saznajemo, biti upućena v.d. direktora Jovanu Okuki i UO zvorničke bolnice.

Ni Okuka ni nezadovoljni ljekari danas nisu željeli pred kamere BN TV, a ljekari su saopštili da se neće zvanično oglašavati jer poštuju dogovor postignut na sastanku u Banjaluci sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, na kojem im je obećano da će Jovan Okuka biti smenjen.

Kako saznajemo, oni će čekati do petka reagovanje Vlade i predsjednika Srpske, a onda će se oglasiti. Nezadovoljni ljekari su ranije saopštili da Prodanović gradi svoju privatnu polikliniku u Bratuncu, na šta je Prodanović odgovarao da to nije njegov objekat, već da se vodi na njegovom sinu.

(BN televizija)