Obaviještenje da se izmjeste parkirana vozila na dionici puta od SŠC-a do B-blokova

Zbog radova na rekonstrukciji Ribarske ulice potrebno izmjestiti vozila, kako ne bi došlo do oštećenja istih navodi se u pristiglom saopštenju. Planiran je početak rekonstrukcije ulice kroz “Begsuju”, pa je neophodno da se postupi u skladu sa naredbom pristiglom od Gradske uprave Zvornik. U obavještenju se navodi:

begsuja ulici

loading...

FOTO: Arhiv 

U sklopu rekonstrukcije gradskih ulica u ponedeljak, 17. februara, počeće radovi u Ribarskoj ulici koja povezuje ulicu Vuka Karadžića sa ulicom Braće Jugovića (od SŠC „Petar Kočić“ ka zgradi B-8).

U cilju izvođenja pripremnih radova i potrebnih snimanja naophodno je da vlasnici najkasnije sutra (14. februar) izmjeste svoja vozila parkirana iznad B-8. U prvoj fazi rekonstrukcije Ribarske ulice biće izmještena trasa ulice u skladu sa Regulacionim planom, izrađen potporni zid i donji stroj puta. Druga faza obuhvatiće završne radove na habajućem sloju.

loading...

Saobraćaj, u toku radova na izmještanju trase, neće biti obustavljen i moći će da se odvija starim krakom ulice, navedeno je u pristiglom obavještenju.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :

loading...