Thursday, June 4#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

Od 239 kontrolisana automobila 102 kazne zbog tehničke neispravnosti u akciji Policijske uprave Zvornik


Prati novosti i na fejsbuku!

Realizovana pojačana kontrola učesnika u saobraćaju na području Policijske uprave Zvornik, naslov je pristiglog saopštenja koje govori o realizovanoj akciji na području PU. Šokantan je podatak da je od 239 kontrolisanih vozila stiglo 102 prekršaja zbog tehničke neispravnosti. Skoro trećina automobila na putevima od Srebrenice do Janje i Kladnja su po ovom uzorku tehnički neispravna. U saopštenju se navodi:

Od 239 kontrolisana automobila 102 kazne zbog tehničke neispravnosti u akciji Policijske uprave Zvornik
FOTO: Ilustracija

Policijska uprava Zvornik je 10.06. i 11.06.2019. godine, sprovela regionalnu akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, sa akcentom na kontrolu tehničke ispravnosti motornih vozila.

U ovoj akciji, na području Policijske uprave Zvornik izvršena je kontrola 239 vozila, od kojih je na vanredni tehnički pregled upućeno 45 vozila. Tokom trajanja akcije, evidentirana su 153 prekršaja počinjena u saobraćaju, od čega su
102 prekršaja evidentirana tokom utvrđivanja tehničke ispravnosti vozila, dok je evidentiran 51 prekršaj po drugim osnovama iz oblasti bezbjednosti saobraćaja.

Policijski službenici su podnijeli sedam izvještaja o počinjenim prekršajima zbog tehničke neispravnosti. Policijski službenici Policijske uprave Zvornik će i u narednom periodu nastaviti sa aktivnostima vezanim za kontrolu tehničke ispravnosti vozila, saopšteno je iz Policijske uprave Zvronik.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :

loading...