Posljednja prvoligaška utakmica ove kalendarske godine odbojkaša Drine Zvornik biće odigranau nedjelju 10.12.2017.g. protiv tima Ljubinje-Bankom.

Odbojka: Derbi u kojem Drina pobjedom nad Ljubinjem čekira kartu za plejof
OK Drina potencijal za Premijer ligu BiH

U 11. kolu Prve lige RS za muškarce utakmica u Zvorniku biće duel trećeplasirane i drugoplasirane ekipe na prvenstvenoj tabeli, i direktan okršaj za ”kotu 2” pred play-off borbe koje se igraju na proljeće.

Lider OK Drina Zvornik, Velibor Petrović o predstojećem derbiju u Zvorniku kaže:

U derbiju očekujemo pobjedu. Drina uvijek igra na pobjedu, pa će tako bitii u susretu protiv Ljubinja. Imamo puno povređenih odbojkaša u timu i ometalo nas je to u pripremi za ovu utakmicu, ali ćemo u ovom susretu igrati na pobjedu i da na drugom mjestu prezimimo što bi bio veliki uspjeh. Rekao je za Zvornicki.ba Petrović.

Iz gostujućeg tima najavljuju da Ljubinje u Zvornik dolazi potpuno rasterećeno na gostovanje zvorničkoj Drini. Lišen rezultatskog imperativa, naš mladi tim će pokušati da odigra što bolju utakmicu. Naravno, to ne znači da ekipa neće željeti da se kući vrati sa bodovima, ali to u ovom momentu svakako nije prioritet.
Igrački kadar se polako kompletira, nakon što je određeni broj starijih igrača prethodne sedmice vraćen u trenažni proces. Pitanje je, ipak, za koje igrače će se odlučiti trener Bodiroga da budu starteri u nedelju u Zvorniku. Posebno imajući u vidu da su u prethodnoj utakmici odigranoj u Ljubinju, naši golobradi mladići iz kadetske sekcije pružili sasvim pristojnu igru i zabilježili maksimalnu pobjedu. Navedeno je na oficijelnoj stranici OK Ljubinje-Bankom.

ARHIV: Kapiten Tomić u akciji

Utakmica se igra u nedelju, 10. decembra sa početkom u 13.30 sati, a sudiće je Milena Čančar iz Pala i Srđan Cvijanović iz Modriče. Delegat-kontrolor biće Željko Kerović iz Lopara.

(Zvornicki.ba)