Odbojkaši Drine u subotu dočekuju “Maglić”, dođite i dajte podršku u drugoj utakmici za finale plejofa

Nakon što su odbojkaši Drine izdominirali šampionat Prve lige sa jednim upisanim porazom, očekivan je lagan prolaz u finale plejofa. Da u sportu nema unaprijed upisanih pobjeda shvatili su i zvornički odbojkaši u prvom subotnjem meču plejofa u Foči. Neugodan poraz koji su doživjeli odbojkaši Drine otežat će put ka tituli prvaka Republike Srpske. Sada u drugom meču plejofa, odbojkaši Drine moraju tim “Maglića” iz Foče pobjediti u Zvorniku. U slučaju pobjede onda odbojkaši moraju za manje od 24 sata ponovo savladati isti tim u utakmici koja se igra u Zvorniku.

Odbojkaši Drine u subotu dočekuju "Maglić", dođite i dajte podršku u drugoj utakmici za finale plejofa
OK Drina – Ponos grada

Odbojkaši Drine iz Zvornika poraženi su od ekipe Maglića iz Foče sa 3:1 po setovima (25:16, 17:25, 27:25 i 25:21) u prvom meču polufinalne serije za prvaka RS i plasman u Premijer ligu BiH.

Prema riječima stučnog štaba, ali i igrača bila je ovo loša noć odbojkaša Drine koja se dogodio jednom u sezoni svakom timu.

U drugom polufinalnom paru tim Ljubinja savladao je tim Tempa u Ražljevu sa očekivanih 3:0.

Podrška odbojkašima potrebnija je nego ikada ranije, ovo je prilika ove generacije odbojkaša da se plasiraju u Premijer ligu BiH i tako Zvornik vratu elitu gdje i pripada.

(Zvornicki.ba)

Pročitaj i ovo...
Loading...