Odbojkaši izdominirali prvenstvo, u plejofu prva prepreka “Maglić” Foča, podržimo put ka Premijerligi naših momaka

U okviru posljednjeg kola regularnog dijela Prve lige Republike Srpske odbojkaši Drine su savladali ekipu Tempa iz Ražljeva, kod Brčkog, rezultatom 3:0, odnosno po setovima 25:14, 25:23 i 25:21 te će sa prvog mjesta krenuti u polufinalnu plej of seriju. Dominacija Drine koja je trajala cijelo prvenstvo potvrđena je i u posljednjem kolu.

Odbojkaši izdominirali prvenstvo, u plejofu prva prepreka "Maglić" Foča, podržimo put ka Premijerligi naših momaka
Leteći momci

Zvorničani su najkvalitetnije odigrali prvi da bi drugi i treći set igrali znatno opuštenije što su gosti iskoristili da se rezultatski približe, ali je kvalitet domaće ekipe došao do izražaja u završnici oba seta.

Ostaje da se vidi sa kojom ekipom će Drina igrati dva polufinalna meča plej of serije, a iz kluba su istakli da su oni nadomak zacrtanog cilja, odnosno plasmana u finale plej ofa.

Ukoliko ne bude iznenađenja u polufinalnim mečevima, očekivanja su da Drina, najvjerovatnije, sa ekipom Ljubinja igra finale plej ofa.

Odbojkaši izdominirali prvenstvo, u plejofu prva prepreka "Maglić" Foča, podržimo put ka Premijerligi naših momaka
OK Drina – Ponos grada

Prvi čovjek Drine i trener prvog tima Velibor Petrović je o proteklom prvenstvu i predstojećim događajima rekao:

Za seniore očekujemo da naravno prođemo Foču u polufinalu. Prva utakmica se igra za vikend i to u Foči. Sedam dana poslije igra se revanš kod nas i tu očekujemo veliku podršku naše publike.

Mislimo da to možemo proći, a onda u finalu očekujemo Ljubinje koje je dobra ekipa. Očekujemo da će biti veoma teško malo su nas stigle i neke povrede kod par igrača . Ipak u finalu je sve moguce finale je finale , vidjet ćemo do tada treb prvo proći Foču. 

Što se tice podrđke iz gradskog budžeta to je naša najveća podrška. Imamo za sada sasvim dovoljno i ako se desi da budemo prvi tada ce mo i vidjeti šta dalje. Rekao je Petrović.

Odbojkaši izdominirali prvenstvo, u plejofu prva prepreka "Maglić" Foča, podržimo put ka Premijerligi naših momaka
Velibor Petrović i njegovi suradnici -Arhiv

Iskrene čestitke našim momcima koji su ponos grada. odbojkaši bi trebali biti prvi premijerligaš ovog grada nakon što je fudbalski klub Drine ispao prije tri godine iz najvišeg ranga takmičenja ove države.

I ostale selekcije najboljeg kluba Zvornika u 2018.godini dominiraju u svojim prvenstvima, uskoro opšriniji tekst i o tim uspjesima.

(Zvornicki.ba)

Pročitaj i ovo...
Loading...