Održana prva sjednica nove Uprave FK Drina Zvornik

Danas je održana prva sjednica novoizabrane Uprave fudbalskog kluba Drina Zvornik. Podsjećamo je da je na posljednjoj Skupštini kluba imenovana nova Uprava kluba i predsjednik Mićo Jevtić.

Održana prva sjednica nove Uprave FK Drina Zvornik
Veljko Cvijetinović-Puno povjerenje i podrška Uprave

O Skupštini smo pisali ranije što možete pročitati ponovo klikom ovdje. Uprava je dala punu podršku i povjerenje dosadašnjem šefu stručnog štaba FK Drina Zvornik profesoru Veljku Cvijetinoviću koji je Drinu vodio u prvom dijelu sezone kada je napravljen najbolji rezultat od kako se Drina takmiči u prvoj ligi RS.

Do sljedeće sjednice Uprave kluba, Veljko Cvijetinović predložit će svoje suradnike u stručnom štabu za nastavak prvenstva. Pored toga Uprava će predložiti i novu organizacionu šemu za rad u svim kategorijama FK Drina Zvornik.Održana prva sjednica nove Uprave FK Drina Zvornik
Svetinja

Naredna sjednica planirana je za tačno sedam dana, kada će se donijeti konkretnije odluke za nastavak rada FK Drina Zvornik. Očekuje se da na sljedećoj sjednici Uprave kluba pristupe i članovi ispred kompanija Alumina i Zeohem.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :