OŠ “Desanka Maksimović” Čelopek: Predavanja i kviz u okviru projekta “Kaži DA zdravlju”

U okviru projekta “Kaži DA zdravlju” koji se realizuje u Osnovnoj školi Desanka Maksimović u Čelopeku, tokom maja mjeseca, realizovan je veliki dio aktivnosti.

OŠ “Desanka Maksimović” Čelopek: Predavanja i kviz u okviru projekta “Kaži DA zdravlju”

Direktorica škole Sanja Tanacković rekla je za radio Osvit da je održan kviz znanja za učenike o štetnosti pušenja i bitnosti fizičke aktivnosti za zdravlje. Učenici su pokazali zavidno znanje na kvizu. Pored toga, održana su i predavanja za centralni savjet učenika i roditelja i za tim “Briga o djeci” na temu štetnosti pušenja i bitnosti fizičke aktivnosti za zdravlje, rekla je direktorica škole i dodala da su predavanja na istu temu održana i u područnim odjeljenjima u Križevićima i Petkovcima.

Ističe da su Igre bez granica održane u svim školama. Tanackovićeva kaže da je veći dio aktivnosti iz ovog projekta sproveden. Školu su tokom maja posjetili i predstavnici Ministarstva zdravlja i Svjetske banke. Preostalo je da se sprovedu sportski turniri, koji su planirani za ovu sedmicu ukoliko vremenske prilike budu povoljne. Prenosi portal Radio Osvita.

(radio osvit)

Pročitaj i ovo...
Loading...