Prema navodim iz Auto – moto saveza RS na području zvorničke regije danas će se saobraćaj odvijati otežano zbog radova na starom mostu i rekonstrukcije puta u kanjonu Drinjače. Iz Auto-moto saveza navode:

Otežan saobraćaj na području Zvornika zbog radova na starom mostu i rekonstrukcije puta u kanjonu Drinjače

Na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina povećana je opasnost od odrona kamenja i zemlje na kolovoz. Na putevima na kojima se izvode radovi izmijenjen je režim saobraćaja i regulisan privremenom signalizacijom, čije poštovanje je obavezno. Na svim putnim pravcima savjetujemo opreznu vožnju, prilagođenu stanju i uslovima na putu.

U toku su radovi na rekonstrukciji mosta kralja Aleksandra I Karađorđevića u Zvorniku, zbog čega je izmijenjen režim odvijanja saobraćaja na magistralnom putu MI 115 (M-19) Karakaj 2-Drinjača. Predviđeno je da ovi radovi traju do 31.12.2019. godine, a postavljena je privremena saobraćajna signalizacija, čije poštovanje je obavezno.

Nastavljeni su radovi na dionici magistralnog puta M-19 Drinjača-Milići-Vlasenica gdje su u toku su radovi na rekonstukciji kolovoza, zbog čega se saobraćaj odvija jednom saobraćajnom trakom.(31.12.2019.)

Zabrane

Na regionalnom putu R-454 a Bratunac 3-Drinjača u vremenskim periodima od 00:00 do 07:00 i od 16:00 do 00:00 časova na snazi je zabrana saobraćaja za teretna vozila ukupne mase preko 3,5 t i autobuse klase M3, a zbog radova na sanaciji klizišta. Ova zabrana se ne odnosi na autobuse prevoznika ad Holding “Drinatrans” Zvornik, koji saobraćaju na redovnim autobuskim linijama Zelinja-Zvornik, Bratunac-Polom-Zvornik, Bratunac-Polom-Bijeljina i Polom-Bratunac.

(Zvornicki.ba)