Otvoren nagradni FOTO-konkurs Turističke organizacije Zvornik – četiri godišnja doba

Turistička organizacija grada Zvornika raspisala je prvog dana ove godine fotografski konkurs pod nazivom „Zvornik – četiri godišnja doba“ i sloganom “Sve mi boje dobro stoje”.

Otvoren nagradni FOTO-konkurs Turističke organizacije Zvornik – četiri godišnja doba
Najbolja fotografija prošlog konkursa, autor Stanislav Tomić

Prema riječima Ivane Đokić Milovanović stručnog saradnika za turizam cilj konkursa je da fotografije prikažu da je Zvornik lijep u bilo koje godišnje doba. Tema je slobodna, odnosno fotografije mogu da prikazuje prirodu, ljude, objekte, manifestacije, događaje i slično.

Istovremeno, fotografija treba da promoviše Zvornik, da bude vesela i živopisna i da odiše pozitivnom atmosferom godišnjeg doba u kojem je snimljena, naglašava Đokić Milovanović. Ona dodaje da će u obzir biti uzete samo fotografije koje nisu korišćene u druge propagandne kampanje. Svi učesnici konkursa moći će odlučiti da li žele crno-bijele ili fotografije u koloru, a veličina mora biti najmanje 300 dpi.

Ono što je takođe važno , ističe Đokić Milovanović je da se fotografije mogu slati isključivo putem sajta WeTransfer na e-mail adresu: tooz@teol.net. Nagradni fond za četiri najbolje turističke fotografije je 200, 150, 100 i 50 KM. Nagrađene fotografije biće korišćene u promotivne svrhe za sezonu 2019/20, što predstavlja promociju i grada ali i autora tih fotografija, naglašava Đokić Milovanović Konkurs je otvoren do 21 septembra kako bi smo dobili što kvalitetnije fotografije svih godišnjih doba , a pobjednici će biti proglašeni 27. septembra 2019. godine na Svjetski dan turizma poručuju iz Turističke organizacije grada Zvornik.

Otvoren nagradni FOTO-konkurs Turističke organizacije Zvornik – četiri godišnja doba
Druga najbolja fotografija ljeta u Zvorniku, autor Borislav Pepić

Podjećamo da je 2017 godine bio organizovan sličan konkurs pod nazivom „ Uhvati ritam ljeta“ ,na kojoj su kao najbolje proglašene fotografije naših sugrađana Stanislava Tomića i Borisa Pepića na kojima je dočarano kako se može provesti kvalitetan ljetni dan na obali rijeke Drine.

(radio Osvit)

Podijelite nas :