U Zvorniku je danas otvoren adaptirani objekat šalter sale i parterni prostor pošte Zvornik, u čiju su rekonstrukciju „Pošte Srpske“ uložile oko 100.000 КM. Direktor „Pošta Srpske“ Miladin Radović je nakon otvaranja šalter sale rekao novinarima da „Pošte Srpske“ svakodnevno rade na investiranju i rekonstrukciji svojih objekata kako bi radnicima omogućili što bolje uslove za rad, a korisnicima visoke standarde u pružanju što kvalitetnijih usluge.

Otvorena renovirana šalter sala u zvorničkoj pošti, najsavremenija šalter sala na usluzi građanima

Ističući da se na ulaganju neće stati, Radović je rekao da je u planu da se u toku ove godine izvrši rekonstrukcija pošte u Кozluku, kao i radne jedinice pošte u Šekovićima. On je dodao da je u planu za narednu godinu da se na ovom području izvrši rekonstrukcija poštanskih objekata u Bratuncu i Srebrenici.

– Ulažemo značajna sredstva zu poštanske objekte, jer se time stvaraju uslovi za pružanje mnogo boljih i kvalitetnijih, kao i novih usluga korisnicima – rekao je Radović.

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović naglasio je da su svi projekti koji su na korist građanima dobro došli u Zvornik. Izražavajući zahvalnost ljudima iz „Pošta Srpske“ što su odabrali šalter salu zvorničke glavne pošte za rekonstrukciju, Stevanović je izrazio očekivanja da će se u skorije vrijeme riješiti i pošta u Кozluku, dok će Gradska uprava Zvornik dati svoj doprinos za rješavanje prostora za poštu u naselju Pilica.

Otvorena renovirana šalter sala u zvorničkoj pošti, najsavremenija šalter sala na usluzi građanima

– Sve ono što grad Zvornik čini ozbiljnijom sredinom za bolje usluge građanima Grdska uprava će podržati i uvijek biti na usluzi svima onima koji žele ulagati sredstva da bi ovdje uslovi za život i poslovanje bili što bolji – rekao je Stevanović.
Svečanom otvaranju šalter sale u pošti u Zvorniku prisustvovali su članova Uprave preduzeća, predstavnici lokalne vlasti, poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske i Parlamentu BiH, te poslovni partneri „Pošta Srpske“.

(infobirac.net)