Friday, June 5#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

Ovog četvrtka bez struje korisnici u Glumini, Snagovu i Petrovićima


Prati novosti i na fejsbuku!

Prema informacijama pristiglim iz Radne jedinice Elektrodistribucije Zvornik ovog četrvtka 3.oktobra bez struje će biti dijelovi Glumine, Snagova i Petrovićima. Detaljnije informacije u nastavku:

Prema dobijenim informacijama iz Elektrodistribucije, sutra će se vršiti  rasjeka na trafostanici Rašidov Han zbog čega od 9 do 11h struje neće imati domaćinstva na izlazu prema naselju Gajevi. Ispravljanje stuba na trafostanici Drina-plast vršiće se sutra u istom periodu te izlaz prema Begluk polju neće imati električnu energiju. Od 12 do 14h, radnici Elektrodistribucije vršiće rasjeku na trafostanici Petrovići, izlaz prema brdu u pomenutom periodu biće bez struje.

Prema dobijenim informacijama iz Elektrodistribucije, sutra će se vršiti  rasjeka na trafostanici Rašidov Han zbog čega od 9 do 11h struje neće imati domaćinstva na izlazu prema naselju Gajevi. Ispravljanje stuba na trafostanici Drina-plast vršiće se sutra u istom periodu te izlaz prema Begluk polju neće imati električnu energiju. Od 12 do 14h, radnici Elektrodistribucije vršiće rasjeku na trafostanici Petrovići, izlaz prema brdu u pomenutom periodu biće bez struje.

Podijelite nas :

loading...