Thursday, June 4#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

Peglali tuđu kreditnu karticu više od pet mjeseci, danas dobili i krivčnu prijavu zbog krađe više od 16 hiljada maraka


Prati novosti i na fejsbuku!

Neobićna krađa dogodila se u prethodnom periodu na području opštine Milići u kojoj su počinioci se dokopali tuđe kreditne kartice, pina i sve to zloupotrijebili kako bi pet mjeseci peglali novac sa iste. U nešto više od pet mjeseci koliko je trajala zloupotreba, kradljivci su sa kartice podigli skoro sedamnaest hiljada maraka. Prema nezvaničnim informacijama počionici ovog djela su u rodbinsko-prijateljskim vezama sa oštećenim u ovom slučaju. Iz Policijske uprave Zvornik su o ovom slučaju saopštili:

Peglali tuđu kreditnu karticu više od pet mjeseci, danas dobili i krivčnu prijavu zbog krađe više od 16 hiljada maraka
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Milići, podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo, izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica A.J. i F.H. zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo „Teška krađa“.

Na osnovu preduzetih operativnih i istražnih mjera i radnji i prikupljenih dokaza, policijski službenici PS Milići su identifikovali lica A.J. i F.H. koja se sumnjiče da su u periodu od 18.1.2019. godine do 27.5.2019. godine, uz pomoć bankovne kartice oštećenog, u više navrata sa njegovog bankovnog računa izvršila podizanje novčanih sredstava u ukupnom iznosu od 16.800 КM, za koji iznos je nastupila materijalna šteta oštećenom, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama osumnjičeni i osumnjičena u ovom slučaju su podignuti novac između ostalog sa tuđe kreditne kartice pozajmljivali i posuđivali trećim licima, pa su sada oni koji su posuđivali novac u nedoumici kome novac vratiti.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :

loading...