Lišeno slobode lice zbog krivičnog djela „Nasilničko ponašanje“ naslov je pristiglog dopisa iz Policijske uprave Zvornik. U dopisu se dalje navodi.

Pilica: Zapalio vlastiti automobil, potom napao nožem
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Kozluk, 15.02.2018. godine, lišili su slobode lice R.T. (1992) iz Zvornika, zbog postojanja sumnje da je počinilo krivično djelo „Nasilničko ponašanje“.

Policijskoj stanici Kozluk, 15.02.2018. godine, oko 13,00 časova, prijavljeno je da je u mjestu Pilica, grad Zvornik, zapaljen putnički automobil marke „Audi“, nakon čega je prijavljeno da lice R.T. prijeti upotrebom noža prijavitelju.

Policijski službenici su odmah postupili po prijavi i tom prilikom su utvrdili da je putnički automobil zapalilo lice R.T. koje i koristi navedeni automobil, nakon čega je pokušalo uz prijetnju upotrebe nožem napasti prijavitelja, zbog čega je lice lišeno slobode.
Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv navedenog lica će nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj zbog počinjenog krivičnog djela „Nasilničko ponašanje“.

Navedeno je u dopisu PU Zvornik.

(Zvornicki.ba)