Aleksandar Gajić je dječak iz Zvornika koji je teško obolio. U toku je akcija prikupljanja finansijskih sredstava potrebnih za nastavak liječenja malog Aleksandra.

Pokaži humanost, pomozi malom Aleksandru posjeti košarkaški derbi u nedjelju

Svoju humanu stranu pokazuje i košarkaški klub Zvorni-Basket. Ovaj klub će u nedjelju igrati derbi seniorske druge lige RS na domaćem parketu. Svi posjetitelji košarkaškog derbija imat će priliku donirati sredstva za malog Aleksandra.

U nastavku prenosimo i poziv KK Zvornik-Basket upućen putem facebook-a.

U nedelju u DERBIJU DRUGE LIGE centar, od 17:30 dočekujemo KK BUDUćNOST Bijeljina. Naše dvije ekipe su jedine neporažene u prvenstvu i ko odnese pobjedu u ovom meču zavrsit će prvi dio prvenstva na prvoj poziciji.

PORED TAKMIČARSKOG ZNAČAJA, OVA UTAKMICA ĆE BITI I HUMANITARNOG KARAKTERA ZA NAŠEG MALOG SUGRAĐANINA ALEKSANDRA GAJIĆA.
IAKO IMA SAMO GODINU DANA, VEĆ JE IMAO OPERACIJU TUMORA NA MOZGU I HITNO SU MU NEOPHODNA NOVČANA SREDSTVA ZA NOVU OPERACIJU!!!

ZAMOLIO BIH VAS SVE KOJI VOLITE KOŠARKU, DA IZDVOJITE MALO SVOGA VREMENA , FINANSIJA I DA ZAJEDNIČKIM SNAGAMA POMOGNEMO ALEKSANDRU DA POBJEDI U NAJVAŽNIJOJ BITCI!

NEĆEMO ŠTAMPATI ULAZNICE , NEGO ĆE NA ULAZU NA TRIBINE BITI POSTAVLJENA KUTIJA ZA DOBROVOLJNI PRILOG, GDJE ĆE SVAKO MOĆI DA DONIRA ONOLIKO KOLIKO MOŽE.

Pokaži humanost, pomozi malom Aleksandru posjeti košarkaški derbi u nedjelju

Navodi se na zvaničnoj stranici facebook-a KK Zvornik-Basketa.

(Zvornicki.ba)