Saturday, June 6#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

Pokušao opljačkati djevojku iz UFC-a, dobio batine pa završio u zatvoru


Prati novosti i na fejsbuku!

Jedan pljačkaš pokušao je ukrasti mobitel djevojci iz UFC-a koja se zove Polyana Viana. Ne samo da je ostao praznih ruku već je dobio batine i završio u pritvoru.

Pokušao opljačkati djevojku iz UFC-a, dobio batine pa završio u zatvoru

Viana je čekala Uber u Rio de Žaneiru kada joj je prišao jedan muškarac. Pokazao joj je pištolj i zatražio da mu preda torbu ili će pucati.

Kako je ispričala medijima, muškarac joj je prišao i pitao je koliko je sati. Shvatila je da nema namjeru otići jer je sjeo pored nje. Tražio joj je telefon i rekao da ne smije reagovati jer je naoružan. Potom je rekao da ima “oružje” za koje je shvatila da je lažno.

“Bio je baš blizu. Pomislila sam ako je pištolj pravi, neće imati vremena da puca. Ustala sam, udarila ga dva puta, oborila i počela gušiti. Nakon što sam ga savladala stavila sam ga da sjedne na isto mjesto gdje je sjeo i rekla da ćemo sada zvati policiju”, kazala je.

Naknadno je potvrdila da pištolj nije bio pravi i da ga je napravio od kartona. Policiju je dočekala držeći mu ruku savijenu. Odvezli su ga u bolnicu kako bi mu utvrdili povrede, a ona je dala izjavu. Saznala je da je muškarac hapšen i ranije kao i to da je nedavno pušten iz zatvora.

„Dobro sam. Mislim da je bio preplašen jer je pao jako brzo. Nakon toga više uopće nije reagirao… Pitao me da ga pustim, pravdao se da je samo želio znati koliko je sati. Vidio je da sam strašno ljuta pa je na kraju, vjerovatno preplašen da ne dobije još batina, samo rekao: ‘Uredu, zovi policiju…’¸ ispričala je ona.

Viana u UFC-u ima omjer 1-1, a ukupno u MMA karijeri ima 10 pobjeda i dva poraza.,

(Face)

Podijelite nas :

loading...