Požar jutros progutao “Mercedes” i “Lada Nivu”

Poznati su i detalji jutrošnjeg požara na dva automobila u Zvorniku o čemu smo pisali ranije. Prema nezvaničnim informacijama do požara je najvjerovatnije došlo zbog loših elektroinstalacija na jednom od automobila koji su uništeni. Požar je izbio nedaleko od prostorija političkih partija SDS, SDA i SNSD, ali i prostorija lokalne radio stanice “Osvit”, još uvijek ne postoje indicije o namjernom podmetanju požara nit se neko od pomenutih oglasio. Iz Policijske uprave Zvornik su o jutrošnjem požaru saopštili:

Požar jutros progutao "Mercedes" i "Lada Nivu"

loading...

Policijskoj stanici Zvornik, 01.02.2020. godine oko 03,30 časova, prijavljeno je da je u ulici Svetog Save, grad Zvornik, došlo do požara na putničkom automobilu marke „Mercedes”, usljed čega se vatra proširila i na susjedni parkirani putnički automobil marke „Lada Niva”.

Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske uprave Zvornik koji su odmah izašli na lice mjesta. Požar je lokalizovan od strane pripadnika Profesionalne vatrogasne jedinice Zvornik, prilikom čega nije bilo povrijeđenih lica.
O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Uviđaj je u toku, a tačan uzrok požara i visina materijalne štete biće naknadno utvrđeni, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

loading...

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :

loading...