Saturday, June 6#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

Požar u Šetićima, vatra zahvatila štalu, vatrogasci spriječili širenje požara


Prati novosti i na fejsbuku!

Prema saopštenim informacijama iz Policijske uprave Zvornik u toku jučerašnjeg dana zabilježen je i jedan požar u mjestu Šetići gdje je izgorio ppomoćni objekat. Iz Policijske uprave Zvornik su o ovom događaju saopštili:

Požar u Šetićima, vatra zahvatila štalu, vatrogasci spriječili širenje požara
FOTO: Arhiv

Policijskoj stanici Zvornik, 06.08.2019. godine, prijavljeno je da je u mjestu Šetići, grad Zvornik, došlo do požara na pomoćnom objektu privatnog vlasništva. Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Zvornik su lokalizovali požar, prilikom čega nije bilo povrijeđenih lica.

Policijski službenici su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Tačan uzrok požara i visina materijalne štete biće naknadno utvrđeni, navedeno je u saopštenju pristiglom iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama, do požara je došlo zbog neispravnih elektroinstalacija, a u požaru je izgorijela krovna konstrukcija štale koju je zahvatio požar.

Požar je se ubrzo nakon izbijanja rasplamsao jer se na tavanu požarom zahvaćane štale kod domaćina nalazilo smješteno sijeno.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :

loading...