Friday, May 29#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

Preko pet hiljada zaštitnih maski podijelila humanitarna organizacija “Help Others” na području Podrinja, u toku akcija pomoći starim i iznemoglim


Prati novosti i na fejsbuku!

Humanitarna organizacija “Help Others” – Salzburg, koju predvodi Zvorničanin (Jusići) Dževad Islamović, danas je još jednom pokazala i da onda kada nam svima “gori pod nogama” prva je koja se uključi u pomoć svima kojima je ista potrebna, posebno stanovnicima Podrinja.


Dom zdravlja Sapna

Naime, zahvaljujući dobroj i međusobnoj saradnji sa Humanitarnom organizacijom Pomozi.ba, HO “Help Others” je obezbjedila 5 hiljada zaštitnih maski koje će biti podjeljenje na području Srednjeg Podrinja.


Krizni štab Đulići – Kučić Kula

Akcija podjele započela je danas, gdje su hrabri i uvijek spremni za pomoć, volonteri ove organizacije skoro hiljadu zaštitnih maski podjelili i to u Dom zdravlja Sapnu i u Krizni štab Đulići – Kučić Kula.

Volonteri će već sutra donirati nekoliko stotina Domu zdravlja Zvornik, zatim Domu zdravlja Bratunac, ambulanti u Kozluku, Domu zdravlja u Janji, kao i policijskim stanicama u Sapni i Kozluku, a akcija ove vrste, će biti završena u ponedjeljak podjelom zaštitnih maski Socijalnom u Sapni.

Narednih dana, rukovodilac ove Humanitarne organizacije nastojat će na sve moguće načine pribaviti isto toliko i zaštitnih rukavica koje će također preko volonetara podjeliti na prostoru Srednjeg Podrinja.

Ako i Vi želite da pomognete rad ove humanitarne organizacije to možete učiniti na neki od sljedećih računa:

Uključi se i pomozi! Blago onoj ruci koja daje.

Ranije su volonteri ove organizacije pokrenuli akciju pomoći onima kji su stari i iznemogli. Na njihovoj stranici je navedeno:

volonteripodrinje

Mi idemo dalje javite nam na inbox kome je potrebna hrana.Rado ćemo obezbediti onoliko kolko smo u mogućnosti.

U koliko vi želite podržati ovu našu akciju to možete učiniti na sledeći način.

Vaše donacije i uplate možete poslati preko PayPal računa ili žiroračuna pod odznakom “PAKETI NANE i DEDE “

H.O. “Help others” Salzburg
ÌBAN: AT97 3500 0000 2602 9389
BIC: RVSAAT2S RAIFFEISENVERBAND SALZBURG.

Da bi volonteri ove organizacije stigli do onih kojima je pomoć potrebna kliknite na link OVDJE i pošaljite poruku i prijedlog.

Preko pet hiljada zaštitnih maski podijelila humanitarna organizacija "Help Others" na području Podrinja, u toku akcija pomoći starim i iznemoglim

Jedna od akcija sprovedena je danas kada su volonteri H.O.”Help others” Salzburg na incjativu komšija posjetili dvije porodice u Šibu i Seferovićima-Zvornik i uručili mu potrebne namjernice (prehrambeno higenske pakete).

Mi idemo dalje javite nam na inbox kome je potrebna hrana. Rado ćemo obezbijediti onoliko kolko smo u mogućnosti.

U koliko vi želite podržati ovu našu akciju to možete učiniti na sledeći način.

Vaše donacije i uplate možete poslati preko PayPal računa ili žiroračuna pod odznakom “PAKETI NANE i DEDE ”

H.O. “Help others” Salzburg
ÌBAN: AT97 3500 0000 2602 9389
BIC: RVSAAT2S RAIFFEISENVERBAND SALZBURG.

https://paypal.me/helpothers1

Podijelite nas :

loading...