Monday, June 1#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

Premijerligaš Zvijezda 09 prve pripremne utakmice igra sa Slobodom Užice i Drinom Zvornik


Prati novosti i na fejsbuku!

Na stadionu Etno sela Stanišići trener Zvijezde 09 Darko Nestorović prije 12 dana izvršio je prozivku igrača, odradio testiranja kao i prvi trening. Na zvaničnoj web stranici kluba Zvijezda 09 se navodi:

Premijerligaš Zvijezda 09 prve pripremne utakmice igra sa Slobodom Užice i Drinom Zvornik
Iskusni Nestorović

“U toku priprema odradićemo 49 treninga, odigrati 5 utakmica, a planiramo da dovedemo 4 pojačanja na deficitarnim mjestima. Prvi dio priprema odradićemo u Bijeljini, zatim se selimo u Sloveniju gdje ćemo odigrati 2 utakmice i završni dio priprema na kompleksu Etno sela Stanišići. U narednim danima očekuju se potpisi ugovora sa novim igračima, a sve dok dok se ne potpišu ugovori nećemo pričati o novim imenima” – zaključio je Nestorović.

Prvu priremnu utakmicu fudbaleri Zvijezde 09 trebali su odigrati protiv tima Podrinje Janja u srijedu 23.januara, ali je zbog problema u klubu iz Janje ovaj meč otakazn.

Prvu pripremnu utakmicu Zvijezda 09 igra u subotu 26.januara od 13 sati na pomoćnom terenu u Etno selu Stanišić. Nakon toga protiv FK Drina Zvornik se igra u srijedu 30.januara od 13 sati takođe na umjetnom terenu u kompleksu Etno sela Stanišić.

Ostali protivnici i termin odigravanja biće uskoro poznati.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :

loading...