Friday, June 5#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

Prozivke na račun gradske uprave Zvornik iz košarkaškog kluba Zvornik-Basket zbog suspenzije u prvenstvu


Prati novosti i na fejsbuku!

Na adresu KK Zvornik-Basket stigla je suspenzija od Košarkaškog saveza RS zbog neizmirenih obaveza prema Savezu. Lider kluba Dejan Gajić je putem društvenih mreža prozvao odgovorne ljude za sport pri gradsskoj upravi Zvornik optuživši ih za plansko gašenje ovog sportskog kolektiva. IZ gradske uprave nismo dobili komentar na upućenu prozivku.

Prozivke na račun gradske uprave Zvornik iz košarkaškog kluba Zvornik-Basket zbog suspenzije u prvenstvu

U nastavku prenosimo prozivku upućenu iz KK Zvornik-basket.

ZBOG MAĆEHINSKOG ODNOSA GRADSKE UPRAVE PREMA NAŠEM KLUBU U PRVOM DIJELU SEZONE, DANAS NAM JE IZ KSRS STIGLA SUSPENZIJA !

Prije početka lige sam kao i prethodnih sezona bio na razgovorima oko druge lige i dobio obećanja da ćemo imati podršku.
Ovo nam je treća sezona zaredom da igramo drugu ligu i do sada nas je gradska uprava Zvornik uvijek podržala , a šta se ove godine desilo, to ne znam.
Preko 10 puta sam lično išao na razgovor i opominjao da će se ovo desiti, ali su me uvjeravali da neće doći do toga.
Za prvi dio sezone nam je prebačeno 1000KM, a klub igra PKO ligu sa 4 selekcije, novosadsku VIBA ligu sa 3 selekcije i seniorsku ligu sa našim juniorima.
Podsjetiću samo da naš klub od osnivanja nema SVOJ budžet sa kojim bismo mogli da se organizujemo i nastavimo da se razvijamo !

Ove godine naš klub nije poslao predloge za sportistu godine upravo zbog ovakvog odnosa prema klubu, iako imamo nekoliko veoma kvalitetnih članova.

DA LI SE PLANSKI RADI NA URUŠAVANJU ZVORNIK BASKET-a ILI NE, VRIJEME ĆE POKAZATI !!!

U NAŠEM RADU SE NIŠTA NIJE PROMJENILO !!!

Podijelite nas :

loading...