Thursday, June 4#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

Radovi u gradskom parku, oboreno staro stablo za koje mnoge Zvorničane vežu brojne uspomene (VIDEO)


Prati novosti i na fejsbuku!

Ovih dana počeli su radovi na rekonstrukciji igrališta za najmlađe u samom centru grada. Sprave, tobogani, ljuljaške i sve ono što je namjenjeno najmlađim u malom parkiću u centru grada Zvornika ovih dana biće zamjenjeno novim i savremenijim spravama.

parkic 1

Ipak mnogi Zvorničani su s tugom se rastali od starog stabla u ovom parkiću koje je znalo mnoge tajne Zvorničana, svjedočilo mnogim izjavljenim ljubavima, prvim poljubcima i mnogo toga još. Pogledajte kako je to izgledalo prvog juna ove godine u gradskom parkiću:

Pored zamjene dotrajalog igrališta, u parku se sijeku stara stabla koja zbog svoje starosti ugrožavaju sigurnosti svih prolaznika kroz mali parkić. Podsjećamo da je prije dvije godine dogodila se velika nesreća na ovom lokalitetu kada je samo velikom srećom izbjegnuta tragedija. Pisali smo o tome, a više možete pročitati klikom OVDJE.

Iz gradske uprave Zvornik saopštili su o radovima sljedeće:

Radovi u gradskom parku, oboreno staro stablo za koje mnoge Zvorničane vežu brojne uspomene (VIDEO)

Rekonstrukcija gradskog parka počinje prvog juna, ukoliko vremenski uslovi dozvole, i radovi će trajati dvadesetak dana. Prvog dana biće izvršeno uklanjanje dva dotrajala stabla, a rekonstrukcija podrazumijeva i uklanjanje svih starih sprava i postavljanje novih (klackalice, ljuljaške, vrteške, kule sa toboganima, vratilo, njihalice i trim staza). Takođe, biće postavljene bezbjedne (gumene) podloge oko i ispod sprava i uređen preostali dio parka. U periodu odvijanja radova park će biti zatvoren, a sugrađane molimo za strpljenje.

Video zapis napravio Radomir Petković.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :

loading...