Razbojnici iz Kalesije opljačkali ženu u Vlasenici, policija ih za dva sata uhapsila u Šekovićima

Brzom i efikasnom reakcijom lišena slobode dva lica zbog krivičnog djela „Razbojništvo“, naslov je danas pristiglog saopštenja o rasvjetljenom razbojništvu na području Policijske uprave Zvornik. Miljan Bobar portparlo Policijske uprave Zvornik je o razbojništvu saopštio:

Razbojnici iz Kalesije opljačkali ženu u Vlasenici, policija ih za dva sata uhapsila u Šekovićima
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Vlasenica, lišili su slobode lica R.H. (1986) iz Kalesije i I.M. (1992) iz Osmaka, zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Razbojništvo“.

Naime, Policijskoj stanici Vlasenica, 16.06.2019. godine oko 20,30 časova, prijavljeno je da su u ulici Romanijska, opština Vlasenica, dva lica fizički napala oštećenu, od koje su tom prilikom otuđili mobilni telefon i određenu količinu novca, nakon čega su se udaljili sa lica mjesta.

Po zaprimljenoj prijavi su odmah postupili policijski službenici PS Vlasenica koji su u saradnji sa drugim organizacionim jedinicima Policijske uprave Zvornik, za manje od dva sata identifikovali osumnjičena lica na području Šekovića, koje su lišili slobode.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, slijedi podnošenje izvještaja za počinjeno krivično djelo, saopštio je Bobar.

(Zvornicki.ba)

Pročitaj i ovo...
Loading...