Sunday, June 7#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

Razbojništvo u centru Loznice, pljačkaši pošte pronađeni i uhapšeni


Prati novosti i na fejsbuku!

Pošta u Bulevaru Dositeja Obradovića, preko puta bivšeg tržnog centra, opljačkana je jutros (1. veljače) između 10 i podne.

a-posta-opljackana

Prema pouzdanim izvorima, naoružani dvadeset šestogodišnjak iz Lešnice ušao je u Poštu, noseći sunčane naočale i držeći pištolj, tražeći od zaprepaštenog službenika da plati novac. Novac je stavila u torbicu, a on je mirno izašao i pješice otišao do “pića”, gdje je uzeo taksi i odvezao se do voćnjaka. Sve je to učinio iako su u blizini Pošte radili i drugi objekti.

Policija je odmah stigla na mjesto događaja i brzo pronašla novac i razbojnika uhićenog u Voćnjaku munjevitom akcijom. Neslužbeno se radi o 300.000 dinara, ali novac se trenutno broji kako bi se utvrdilo je li cijeli iznos pronađen. Iz pouzdanih izvora doznajemo i da pištolj koji je koristio nije pravi, već plastični, što nije bilo poznato u vrijeme pljačke

Opljačkana pošta Pošte odmah je prestala s radom, a stanovnici Loznice, koji nisu znali što se dogodilo, bili su iznenađeni što ne mogu raditi svoj posao i da je na vratima bio natpis “zatvoren”, iako su u Pošti postojali zaposlenici.

Uhapšenom je određen pritvor i bit će pritvoren nadležnom tužitelju na saslušanje i pritvor.

(Lozničke)

Podijelite nas :

loading...