Saturday, June 6#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

RK Drina Zvornik poklanja svom gradu rukometni spektakl, dolazi bivši šampion Evrope


Prati novosti i na fejsbuku!

Rukometaši Drine već dvije sedmice rade punim gasom kako bi se pripremili za nastavak lova ulaska u premijer ligu BiH. U sklopu priprema RK Drina u Zvorniku organizuje pravi rukometni spektakl. Jednodnevni turnir održat će se u Zvorniku učešće su potvrdili gosti iz Loznice i Tuzle RK Sloboda, ali i dvostruki šampion Evrope Metaloplastika iz Šapca.

RK Drina Zvornik poklanja svom gradu rukometni spektakl, dolazi bivši  šampion Evrope

Zvornički rukometaši u nastavku prvenstva očekuju nastavak uspješne serije i plasma u Premijer ligu BiH. Kostur ekipe je ostao nepromjenjen izuzev Boška Tisanića koji je zbog teške povrede u toku prvenstva morao okončati sportsku karijeru.

Stručni štab će do Premijer lige BiH voditi stručnjak Milan Nedeljković koji je ekipu nakon dolaska preporodio i napravio nepobjediv tim prve lige Republike Srpske. Nedeljković je i pored ponuda iz  većih klubova odlučio ostat sa zvorničkim divovima i pregaziti put do najvišeg ranga države.

Iz RK Drina pozivaju sve da dođu u subotu i uživaju u odličnim utakmicama. U mjesecu februaru obilježit će se i 54 godine rukometa u Zvorniku.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :

loading...